ZAPOSLENJE U EPSONU

Karijere u Epsonu

Naša je misija u Epsonu ponuditi bolje proizvode za bolju budućnost. Budućnost u kojoj bolje pazimo na okoliš i sve je učinkovitije. Shvaćamo koliko je važno zaposliti najbolje ljude koji su strastveni i ponosni koliko i mi, kako bismo mogli ostvariti ovu viziju.

Jedini način da to postignemo jest da svojim zaposlenicima damo izazovne, ispunjavajuće i isplative karijere. S vašom ćemo pomoći nastaviti pomicati granice onog što je moguće postići tehnologijom te stvoriti održiv i inteligentan svijet za sve.

Podrška za vašu prijavu

Otvoreni natječaji

Upoznajte nas bolje

U Epsonu ponosno ističemo da mnogi naši zaposlenici uživaju u dugim i uspješnim karijerama - neki su ovdje više od dva desetljeća. Ova mješavina znanja i iskustva, zajedno s rastućim brojem zaposlenika koji pružaju novosti iz drugih organizacija, jest ono što nas nastavlja činiti sjajnima.

“Kao Epsonovi zaposlenici, uvijek nastojimo nadmašiti očekivanja. U našem je fokusu pružati samo proizvode najviše kvalitete i podršku našim klijentima.”

Upoznajte neke od naših ljudi

 • Iskustvo koje nagrađuje

  U Epsonu znamo koliko je našim zaposlenicima važno uživati u poslovnom životu te se brinemo da njihov rad za nas bude ispunjavajući i nagrađujući. Također smo svjesni da su konkurentna plaća i motivirajuće pogodnosti ključni za privlačenje i zadržavanje najtalentiranijih ljudi.

  Bez obzira na mjesto rada, možete očekivati konkurentnu naknadu i paket pogodnosti. Osiguravamo primjerenu konkurentnost naših nagradnih paketa kako bismo privukli one najbolje. Epson nudi raspon pogodnosti za zaposlenike, primjerene tržištima na kojima posluje. Zaposlenici imaju i mogućnost kupovine proizvoda Seiko i Epson s popustom.

 • Jednake prilike

  Epson je predan u pružanju jednakih prilika za zapošljavanje i provodi nediskriminirajuće procedure i prakse. Ovo pokriva sve oblike diskriminacije, uključujući rasu, boju, vjeroispovijest, spol, dob, invalidnost, seksualnu orijentaciju, etničko i drugo podrijetlo, državljanstvo, obiteljski status, genetske predispozicije ili status u karijeri te svaku drugu zaštićenu značajku pokrivenu zakonima trenutno na snazi.

Mišljenja i ocjene zaposlenika

Good Recruitment Campaign pomoći će organizacijama da ocijene svoje trenutne metode zapošljavanja i da osvježe strategije za privlačenje odgovarajućih kandidata.

GRC

Najčešća pitanja

 • Što trebam razmotriti prije prijavljivanja?

  Uzmite si dovoljno vremena kada se prijavljujete za radno mjesto. Razmotrite radi li se o pravom poslu za vas i imate li potrebne vještine i iskustvo da biste bili uspješni. Je li Epson prava tvrtka za vas i odgovara li vam mjesto rada? Imate li zakonsko pravo raditi u državi u kojoj se nalazi mjesto rada?

  Pažljivo pročitajte oglas za posao i ispunite svoje podatke istinito i točno, budući da ovaj korak predstavlja dio postupka odabira i pregleda.

 • Kome se mogu obratiti u slučaju poteškoća s prijavom?

  Ako imate poteškoća s prijavom, molimo vas da se obratite na talentlink@epson.eu

 • Kada ću saznati više o plaći?

  Razumijemo da paket naknada predstavlja dio vaše odluke kada se prijavljujete za novi posao. Ukoliko vaša početna prijava bude uspješna, član odjela ljudskih potencijala ili tima za zapošljavanje raspravit će s vama vaša financijska očekivanja.

 • Koje se pogodnosti nude zaposlenicima?

  Naši paketi pogodnosti razlikuju se od države do države. Predstavnik odjela ljudskih potencijala ili specijalist zapošljavanja moći će vas obavijestiti o pogodnostima koje nudimo u zemlji mjesta rada.

 • Kako se pripremiti za razgovor?

  Istraživanje o Epsonu sjajan je početak. Informirajte se o našim različitim proizvodima i globalnim uredskim lokacijama. Pobrinite se da prije prvog razgovora budete upoznati s vašim životopisom i pojedinostima posla.

  Za razgovor druge faze, budite spremni navesti konkretne primjere iz vašeg radnog iskustva te iscrpno navesti zadatke ili projekte na kojima ste radili, odnosno kako ste im pristupili. Ove su vrste razgovora poznate kao razgovori temeljeni na sposobnostima ili na strukturiranim dokazima. Možda ćete biti obaviješteni o potrebi za vježbom temeljenoj na vještinama ili prezentaciji kojoj ćete pristupiti tijekom razgovora druge faze. Sve će vam potrebne informacije prije razgovora pružiti tim za zapošljavanje ili odjel ljudskih potencijala.

 • Što je razgovor temeljen na sposobnostima?

  Razgovor temeljen na sposobnostima zove se još i:

  • Situacijski
  • Bihevioralni
  • Strukturirani
  • Temeljen na dokazima

  Razgovori temeljeni na sposobnostima polaze od pretpostavke da je prethodna izvedba najbolji pokazatelj budućeg ponašanja. Od vas će se tražiti da navedete primjere situacija u kojima ste osobno sudjelovali te da iscrpno ispričate svaki scenarij kako biste dokazali vašu sposobnost za radno mjesto.

 • Kako odgovoriti na pitanja razgovora temeljenog na sposobnostima?

  Koristite pristup STAR:

  • Situacija
  • Zadatak
  • Radnja
  • Rezultat

  Situacija/zadatak - opišite točnu situaciju u kojoj ste bili ili zadatak koji ste trebali izvršiti. Situacija se morala dogoditi u prošlosti, a može dolaziti s radnog mjesta, obrazovnog iskustva ili volontiranja.

  Radnja - opišite radnju koju ste zaista izvršili - ne ono što ste mogli ili trebali napraviti. Ako ste radili u timskom okruženju, važno je opisati vašu ulogu u timu. Osoba s kojom razgovarate želi shvatiti što se napravili vi, a ne što je napravio tim.

  Rezultat - opišite što se dogodilo; jeste li postigli cilj? Ako niste, što ste putem naučili?

 • Kako se obući za razgovor?

  Obucite se pametno. Epson ima poslovni kodeks odijevanja.

 • Što treba ponijeti na razgovor?

  Ne zaboravite na razgovor druge faze ponijeti dokumente koji dokazuju vaše pravo na rad. Trebat će nam izvorni dokumenti, kao što su putovnice, nacionalne osobne iskaznice, puni rodni listovi itd.

  Ako imate pitanja, uputite ih svom predstavniku ljudskih potencijala ili specijalistu za zapošljavanje.

 • Kada mogu očekivati povratnu informaciju nakon razgovora?

  To ovisi o radnom mjestu za koje ste se prijavili. Budući da cijenimo vaše zanimanje za Epson, jamčimo vam da ćete uvijek primiti iscrpnu, određenu i konstruktivnu povratnu informaciju o ishodu razgovora.

Upoznajte naše proizvode

 • Epson WorkForce Enterprise

  Epson
  WorkForce Enterprise

 • Veličina prikaza je važna

  Veličina prikaza
  je važna

 • Epson CeBIT 17 - roboti budućnosti

  Epson CeBIT 17 -
  roboti budućnosti

Povežite se s nama

Saznajte više o Epsonu i uključite se u aktivnosti i događaje.


Uljudna napomena agencijama za zapošljavanje

Imamo svoj unutarnji izravni tim za zapošljavanje, što znači da samo povremeno surađujemo s agencijama za zapošljavanje. U tim slučajevima tvrtka Epson Europe B.V. koristi sustav popisa preferiranih dobavljača za sva stalna, ugovorna i privremena zapošljavanja putem agencija, za sve naše regije. Nemamo obvezu platiti nikakve naknade vezane za zapošljavanje kandidata, osim ako je dobavljač potpisao dokument uvjeta s tvrtkom Epson Europe B.V. i ako mu je slanje kandidata naložio tvrtkin specijalist za zapošljavanje ili predstavnik odjela ljudskih potencijala.

Imajući to na umu, ljubazno vas molimo da se suzdržite od bilo kakvih špekulativnih kontakata prema našem odjelu ljudskih potencijala, timu za zapošljavanje ili voditeljima u tvrtki.

Ako biste željeli da vas razmotrimo za dodavanje na popis preferiranih dobavljača, molimo da kratki uvod u vašu tvrtku pošaljete na emear_resourcingpartners@epson.eu, jasno navodeći područja vaše specijalizacije i način na koji nam vaša tvrtka može pomoći.